Opleiding

Masterclass AI In Company

U vraagt of uw digitale assistent het laatste nieuws wil voorlezen. U gebruikt een chatbot om uit te zoeken hoe u bezwaar kunt maken tegen de boete die de computer van de overheid u heeft opgelegd voor te hard rijden. Op vakantie komt u direct op de plaats van bestemming aan en elk gezinslid krijgt zijn persoonlijke muziek-en film suggesties. Dit alles dankzij Artificiële Intelligentie (AI).

Maar wat is AI eigenlijk? Wat is een algoritme? En waarin verschilt AI van menselijk redeneren? En welke juridische regels zijn er? Want niet alles wat kan, mag. Hooghiemstra & Partners geeft u in deze incompany hierop een antwoord en leert u welke vragen u kunt stellen vanuit een juridisch en ethisch perspectief. Uniek aan deze incompany training is dat onze topdocenten een brug slaan tussen hun verschillende expertises. In de vertrouwde setting bespreken we de dilemma’s die in uw organisatie leven.

Hooghiemstra & Partners biedt de Masterclass AI ook In Company aan, eventueel in het Engels.
Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil u hier meer informatie over of een offerte opvragen, kunt u contact met ons opnemen via info@hooghiemstra-en-partners.nl
Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 070 217 20 66.

Docenten

Mr. dr. Marlies van Eck
Mr. dr. Marlies van Eck is principal consultant bij Hooghiemstra & Partners en expert op het gebied van AI en het recht. Ook is zij docent aan het eLaw Instituut van Universiteit Leiden en werkte zij mee aan de Nationale AI-cursus.

 

 

Vincent Langen
Vincent Langen Msc is data scientist en als geen ander in staat uit te leggen wat AI kan en niet kan. Hij werkt bij de belastingdienst en heeft een bijzondere belangstelling voor het recht.