Opleiding

Masterclass AI voor bestuurders

Er gaat geen dag voorbij of iemand voorspelt dat Artificiële Intelligentie (AI) de wereld op z’n kop gaat zetten. Als bestuurder zult u steeds vaker voor de vraag staan of u AI gaat inzetten. De mogelijkheden zijn ongekend. Maar wat is AI eigenlijk? Wat is een algoritme? En waarin verschilt AI van menselijk redeneren? Welke juridische regels zijn er? Want niet alles wat kan, mag. Hooghiemstra & Partners geeft u in deze masterclass tekst en uitleg zodat u weet welke vragen u kunt stellen vanuit een juridisch en ethisch perspectief. Uniek aan deze masterclass is dat onze topdocenten een brug slaan tussen hun verschillende expertises. Samen met andere bestuurders verkent u de dilemma’s die spelen bij beslissingen over de inzet van AI.

Doelgroep

Speciaal voor executives, bestuurders en topmanagement biedt Hooghiemstra & Partners de masterclass AI voor bestuurders. Hierin focussen we op dilemma’s die in de board aan de orde komen.
Omdat we interactie belangrijk vinden is er een maximum gesteld aan het aantal deelnemers per masterclass.  De groepsgrootte zal maximaal 12 personen omvatten.

Data en kosten

De eerstvolgende Masterclass AI voor bestuurders vindt plaats op woensdag 29 januari van 13..00 tot 20.30 uur.
De kosten voor de Masterclass AI voor bestuurders bedragen € 975,– (excl. B.T.W.)
De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Docenten

Mr. dr. Marlies van Eck
Mr. dr. Marlies van Eck is principal consultant bij Hooghiemstra & Partners en expert op het gebied van AI en het recht. Ook is zij docent aan het eLaw Instituut van Universiteit Leiden en werkte zij mee aan de Nationale AI-cursus.

 

 

 

 

Vincent Langen
Vincent Langen Msc is data scientist en als geen ander in staat uit te leggen wat AI kan en niet kan. Hij werkt bij de belastingdienst en heeft een bijzondere belangstelling voor het recht.

 

 

Locatie

De masterclass AI voor bestuurders wordt gegeven in Hotel en Congrescentrum de Reehorst.
Het adres hiervan is Bennekomseweg 24, 6717 LM  EDE (GLD)

De ReeHorst ligt in Ede, centraal in Nederland. Op slechts 250 meter afstand van treinstation Ede-Wageningen en op 5 min. rijden vanaf de A12 en de A30.

Openbaar vervoer
Vanaf station Ede-Wageningen loopt u in enkele minuten naar de ReeHorst: Loop het perron af en neem uitgang zuidzijde (linksaf onderaan de trap) en wandel rechtdoor, u treft de ReeHorst aan uw rechterzijde.
Voor meer informatie: OV-reisinformatie: 0900-9292 (€ 0,50 p/m) of www.ov9292.nl

Auto

  • Vanuit richting UTRECHT / ARNHEM: Vanaf de A12 neemt u de afslag Ede/Wageningen (afrit 24). Volg Ede en vervolgens de ANWB borden “ReeHorst”.
  • Vanuit richting DEN BOSCH / NIJMEGEN: Vanaf de A50 (richting Arnhem) neemt u de A12 richting Utrecht. Vervolgens neemt u de afslag Ede/Wageningen (afrit 24). Volg Ede en vervolgens de ANWB borden “ReeHorst”.
  • Vanuit richting AMERSFOORT: Vanaf A1 (richting Barneveld) neemt u de A30 tot afrit Ede. Sla linksaf Richting Ede, 2e afslag Ede rechtsaf. Volg vanaf hier de ANWB borden “ReeHorst”.
  •  Vanuit richting ZWOLLE / APELDOORN: Via de A50 (richting Arnhem) volgt u op knooppunt Grijsoord de A12 richting Utrecht. Neem de afslag Ede/Wageningen (afrit 24). Volg Ede en vervolgens De ANWB borden “ReeHorst”.
  • Binnendoor vanuit APELDOORN: U kunt vanaf de N304 de borden richting Ede volgen. Rij in Ede alsmaar rechtdoor en volg de ANWB borden “ReeHorst”.

Het terrein biedt 700 parkeerplaatsen.

Aanmelden

29-01-2020


manvrouw


WerkgeverFactuur