Team

Fatma Sevinc

Fatma houdt van organiseren en managen. Zij heeft goed in de gaten hoe het met haar collega’s gaat en is creatief. Met haar voorliefde voor het recht en haar leergierigheid hoopt ze haar studie rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit ooit weer op te kunnen pakken. Er wordt over haar gezegd dat zij de perfecte combinatie is van professionaliteit en gezelligheid.

Fatma is sinds maart 2022 bureaumanager van Hooghiemstra & Partners. Zij onderhoudt contact met opdrachtgevers, ondersteunt bij onderzoeksprojecten en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor.

Na haar studie HBO-MER in Amsterdam heeft Fatma een gevarieerde loopbaan opgebouwd en ervaring opgedaan bij bedrijven en overheid. Aan haar werkervaring is te zien dat ze graag werkt in een diverse omgeving. Zo was zij projectondersteuner bij het programma Realisatie digitale ondersteuning van het Ministerie van VWS tijdens de corona pandemie. Voor dit programma werkten experts onder hoge tijdsdruk samen aan het ontwerpen en bouwen van corona apps. Bij de gemeente Zoetermeer adviseerde zij over diversiteit en bij een Haags Advocatenkantoor werkte ze als personal assistent en was zij verantwoordelijk voor clientcontact. Voor stadsdeel Bos en Lommer van gemeente Amsterdam was zij beleidsmedewerker vrouwenemancipatie. Fatma werkte daarvoor bij Tempo Team Amsterdam als senior accountspecialist ‘grote bedrijven’. Ze was verantwoordelijk voor acquisitie en voerde advies- en evaluatiegesprekken. Ook is ze vestigingsmanager geweest bij het Nederlands Centrum Buitenlanders waar ze het centrale aanspreekpunt was voor de cursus ‘Nederlands als tweede taal’ in Amsterdam.

Ons Team

Theo Hooghiemstra
Partner

Helen Hukshorn
Partner

Marlies van Eck
Partner

Thijs Drouen
Partner

Walter van Holst
Senior Adviseur

Lisanne Kramer
Senior Adviseur

Ingrid Morrema
Senior Adviseur

Renée Dekker
Adviseur

Wimmy Choi
Junior Adviseur

Carlijn Oldeman
Stagiaire

Fatma Sevinc
Bureau Manager

Monique den Ouden
Overall Project Office

Elles van Geest
Geassocieerd Partner

Pieter Ippel
Geassocieerd Partner

Wouter van Haaften
Geassocieerd Partner

Ad van Loon
Geassocieerd Partner