Publicaties

Hooghiemstra & Partners viert eerste lustrum!

Vijf jaar geleden waagden Helen Hukshorn en Theo Hooghiemstra de stap en richtten zij het ‘strategisch en juridisch adviesbureau’ Hooghiemstra & Partners op. Zij wilden graag samen ondernemen en werken aan een goede bescherming van persoonsgegevens bij innovaties.

Anno 2024 is Hooghiemstra & Partners een gevestigde naam en hebben we al veel mooie verantwoorde oplossingen bedacht voor maatschappelijke problemen. Daar waar data en technologie samen komen, zijn wij de logische verbinder met het recht.

In de afgelopen jaren maakten we al veel mee. We bestonden net 1 jaar toen we in de Corona pandemie belandden. Dit werd een vormende tijd voor ons kantoor waarin we online veel lief en leed met elkaar deelden.

We zijn uitgebreid, niet alleen in aantal medewerkers maar ook met baby’s die op de wereld werden gezet. We verhuisden en creëerden eigen tradities zoals onze Derde Donderdag van de Maand Borrel, vakinhoudelijke teamdagen en onze gezamenlijke lunches. We springen op rijdende treinen of we maken zelf een methode.

Standaard is ons werk nooit geworden. We kijken vol nieuwsgierigheid uit naar de volgende vijf jaren en komen je graag helpen met onze kennis, ervaring en lef.

Anna, Anna, Helen, Lena, Lieve, Lisanne, Mariette, Marlies, Theo, Thijs, Renée, Riëlle, Walter en Wimmy.