Ben jij (net) afgestudeerd en wil je ervaring opdoen als strategisch en juridisch adviseur? Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe vraagstukken op het gebied van gegevensbescherming? En denk je graag mee over nieuwe technologie – óók als het antwoord niet te vinden is in een wet? Solliciteer dan bij Hooghiemstra & Partners!

Over Hooghiemstra & Partners

Wij zijn een jong kantoor – opgericht in 2019 – met jarenlange ervaring. Wij adviseren op het snijvlak van data en recht. Ons portfolio bestaat uit unieke opdrachten met maatschappelijke relevantie. Echte strategische, juridische, organisatorische en/of ethische breinkrakers. Wij adviseren bijvoorbeeld over data governance vraagstukken, complexe gegevensuitwisselingen in samenwerkingsverbanden, identiteitsmanagement, wetgeving (totstandkoming en evaluaties). Wij voeren ook onderzoeken uit, bijvoorbeeld op het gebied van geautomatiseerde besluitvorming.

Onze opdrachtgevers komen met name uit de publieke sector. Komende tijd willen wij onze werkzaamheden voor de private sector verder uitbreiden.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding Rechtsgeleerdheid en je hebt interesse in het gegevensbeschermingsrecht (een specialisatie in die richting is niet vereist).
  • Je kunt abstract en in hoofdlijnen denken en bent tegelijkertijd praktisch en zorgvuldig.
  • Je bent proactief en leergierig.
  • Je bent sterk in het contact en hebt gevoel voor commercie. Het lijkt je dan ook leuk om mee te denken over de verdere groei en ontwikkeling van ons kantoor, zoals de uitbreiding van onze werkzaamheden voor de private sector.


Vooruitzicht

  • Je werkt voor een toonaangevend kantoor met deskundige en toegankelijke collega’s.
  • Wij betrekken jou direct bij uitdagende opdrachten.
  • Wij begeleiden en stimuleren jou in je professionele groei als adviseur.
  • Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen.
  • We bieden een goed salaris en flexibele werkomstandigheden.


Enthousiast geworden?

Stuur je motivatiebrief met CV naar thijs@hooghiemstra-en-partners.nl en wij nemen contact met je op!
Voor meer informatie over ons kantoor en de vacature kun je bellen of mailen met Thijs Drouen, partner (06 14 73 39 22 / thijs@hooghiemstra-en-partners.nl) of Lisanne Kramer, senior adviseur (06 38 72 80 97 / lisanne@hooghiemstra-en-partners.nl).