Team

Lieve Smeets

Lieve is een enthousiaste jurist met oog voor detail. Zij houdt van hard werken en een positieve aanpak, maar is tegelijkertijd realistisch. Lieve kan zich echt vastbijten in een probleem en niet loslaten totdat zij de kern te pakken heeft. In teamverband, maar ook individueel. Zij denkt in oplossingen en houdt hierbij zo veel mogelijk overwegingen in het achterhoofd. Lieve zou zichzelf omschrijven als iemand die nieuwsgierig is en gedreven te werk gaat.

Lieve is sinds 1 september 2022 werkzaam als adviseur bij Hooghiemstra & Partners. Zij richt zich op juridische vraagstukken bij nieuwe wetgeving. Ook zal zij zich bezig houden met mogelijkheden voor het delen van (persoons)gegevens in samenwerkingsverbanden.

Voordat zij bij H+P werkte was Lieve voorzitter van de internationale studentenorganisatie AIESEC in Maastricht.

Lieve studeerde aan Maastricht University en behaalde een master Forensica, Criminologie en Rechtspleging (specialisatie strafrecht) en een master Nederlands Recht (specialisatie privaatrecht). Naast haar studie was zij actief als auteur en redacteur voor verschillende juridische platforms, juridisch medewerker op het gebied van huurrecht en begeleidde ze studenten die op uitwisselingsprojecten gingen. Ook werkte zij op een advocatenkantoor en zette ze zich in voor slachtoffers van seksueel geweld.

Lieve Smeets
Adviseur

lieve@hooghiemstra-en-partners.nl

Ons Team

Theo Hooghiemstra
Partner

Helen Hukshorn
Partner

Marlies van Eck
Partner

Thijs Drouen
Partner

Mariette Lokin
Principal Consultant

Walter van Holst
Senior Adviseur

Ingrid Morrema
Senior Adviseur

Lisanne Kramer
Senior Adviseur

Renée Dekker
Senior Adviseur

Wimmy Choi
Adviseur

Anna Keuning
Adviseur

Lieve Smeets
Adviseur

Monique den Ouden
Overall Project Office

Lena Lopez
Junior secretaresse

Elles van Geest
Geassocieerd Partner

Pieter Ippel
Geassocieerd Partner

Wouter van Haaften
Geassocieerd Partner

Ad van Loon
Geassocieerd Partner