About us

Riëlle Osepa

Riëlle werkt bij Hooghiemstra & Partners aan projecten die gaan over het afstemmen van regels tussen de verschillende delen van het Koninkrijk. Ook houdt zij zich bezig met juridische vragen van hybride zorg en de digitale overheid. Je kunt bij Riëlle terecht voor al je vragen over het beschermen van persoonsgegevens binnen het hele Nederlandse Koninkrijk. Werk je vanuit Caribisch Nederland samen met een bedrijf of overheid gevestigd in Europa of andersom? Riëlle staat je bij.


Expertise: AVG | Landsverordening bescherming persoonsgegevens van Curaçao en van Sint Maarten | Landsverordening persoonsregistraties van Aruba | Wet bescherming persoonsgegevens van Bonaire | Sint Eustatius en Saba (BES) | Wet digitale overheid (Wdo)

Riëlle was advocaat bij een van de grootste advocatenkantoren in de Caraïben. Zij hield zich daar bezig met ondernemingsrecht, arbeidsrecht en financieel recht. Ook was zij als bestuurslid betrokken bij Stichting Beroepsopleiding Advocatuur.

Ze studeerde rechten aan de Universiteit van Curaçao en heeft daar de master Privaatrecht afgerond. Tijdens haar studie heeft Riëlle deelgenomen aan het Honors Program van de universiteit voor getalenteerde studenten. Tijdens haar studie heeft ze op Curaçao ook als jurist bij het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn gewerkt. Daarnaast was ze actief als verslaggeefster en presentatrice. Momenteel volgt Riëlle de gespecialiseerde Master Gegevensbescherming en Privacyrecht aan de Open Universiteit.

Publicaties:
Riëlle geportretteerd in MR Magazine
Rapport: Oplossingsrichtingen voor betrouwbaar en gebruiksvriendelijk inloggen bij hybride zorg

Riëlle Osepa
Adviseur

rielle@hooghiemstra-en-partners.nl

Our Team

Theo Hooghiemstra
Partner

Helen Hukshorn
Partner

Marlies van Eck
Partner

Thijs Drouen
Partner

Mariette Lokin
Principal Consultant

Walter van Holst
Principal Consultant

Lisanne Kramer
Senior Advisor

Renée Dekker
Advisor

Anna Keuning
Adviseur

Wimmy Choi
Junior Advisor

Lieve Smeets
Adviseur

Riëlle Osepa
Adviseur

Robin Verhoef
Adviseur

Anna Visser
Manager Bedrijfsvoering- en Secretariaat

Lena Lopez
Junior Secretaresse

Elles van geest
Associated Partner

Pieter Ippel
Associated Partner

Wouter Van Haaften
Associated Partner

Ad van Loon
Associated Partner

Ingrid Morrema
Geassocieerd Partner